Україна і світ

Україна може отримати ракети, які летять на відстань 300 кілометрів – Арестович

Україна веде перемовини щодо ракет, які летять на відстань 300 кілометрів.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у Фейгін Live. Він зазначив, що після успішного використання ЗСУ систем HIMARS, Росія перебуває на роздоріжжі, а Путін “починає нервувати”.

– РФ на роздоріжжі, шукають способи радикально вирішити проблему. Вони розуміють, якщо 10 HIMARS зробили таке з їхніми військами, то що зроблять 20 або 30 HIMARS, які будуть. Сьогодні майнула інформація, не можу підтвердити чи спростувати, але просто озвучу вголос, що ми ведемо переговори щодо ракет, що летять на 300 кілометрів. Можете уявити наслідки, – сказав він.

За словами Арестовича, загальна кількість втрат росіян наближається до 100 тис. вбитими.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також радник очільника Офісу президента наголосив на тому, що Росія не зможе підготувати наступ “страшніше ніж 24 лютого”.

– У таких умовах не можна провести мобілізацію, росіяни не хочуть витрачати на війну ні копійки, ні тим більше власні життя. У таких умовах неможливо проводити заходи, покликані до різкої ескалації війни. Якийсь там наступ залишками сил, які зараз стоять на українському кордоні – це в 30 разів слабше, ніж те, що було 24 числа. А ми у 100 разів більше готові до оборони, мобілізовані, там перекопано все, озброєні західною зброєю, – додав Арестович.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-14 02:10:44

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин