Україна і світ

Україна – Китай – результат та огляд матчу ЧС з хокею у дивізіоні IB

Збірна України з хокею здобула третю поспіль суху перемогу на чемпіонаті світу у дивізіоні IB. Синьо-жовті розгромили збірну Китаю з рахунком 9:0.

Україна обіграла Китай на ЧС з хокею

Початок розгромного рахунку поклав Ігор Мережко. Згодом підопічні Дмитра Христича відзначилися ще трьома закинутими шайбами у першому періоді – відзначилися Олександр Пересунько, Пилип Пангелов-Юлдашев та Олексій Ворона.

На початку другого періоду Віталій Лялька відправив у ворота китайців п’яту шайбу, а перед відходом на перерву дубль оформив Пересунько.

Зараз дивляться

Автором шостої шайби у ворота суперника став Лялька, оформивши дубль, а згодом Андрій Денискін зробив рахунок 8:0. Фінальну крапку у зустрічі поставив Мережко.

Україна та Китай першими розпочинали третій тур. Зараз у синьо-жовтих максимальна кількість очок – 9 за підсумками трьох турів. У перших двох матчах українці розгромили Естонію (8:0) та обіграли Нідерланди (4:0).

Слідом у турнірні розташувалися Литва (6 очок у двох іграх) та Китай (6 очок у трьох іграх).

Календар матчів збірної України з хокею на ЧС

  • 1 травня. 12:30. Україна – Іспанія;
  • 3 травня. 19:30. Литва – Україна.

Дивізіон ІВ є третім за силою дивізіоном світової першості. Для підвищення у класі та виходу до дивізіону IA збірній України потрібно завершити турнір на першому місці.

Фото: IIHF

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-30 16:29:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин