Україна і світ

У Запоріжжі BMW на швидкості влетів у п’ять автівок і збив людей на узбіччі

У Запоріжжі 28 липня сталася ДТП на вулиці Європейській, що у Комунарівському районі. У ній зіштовхнулися шість автомобілів.

Про це повідомили у Національній поліції Запорізької області. Інцидент трапився приблизно о 13.00.

30-річний водій BMW на високій швидкості в’їхав у кілька припаркованих автівок, після чого виїхав на узбіччя і збив людей.

– Керманич різко змінив напрямок руху транспортного засобу вправо та скоїв наїзд на припарковані п’ять автомобілів. В результаті ці легковики зазнали механічних ушкоджень і зіткнулися з групою громадян, що перебувала на узбіччі, – зазначили правоохоронці.

Внаслідок аварії один пішохід загинув на місці події. Ще п’ятеро громадян віком від 25 до 50 років, серед яких одна жінка, з травмами різного ступеню важкості госпіталізували.

Крім того, у лікарні від отриманих травм помер 50-річний чоловік.

За даними експертизи водій тверезий. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Запоріжжі BMW на швидкості влетів у п’ять автівок і збив людей на узбіччі / 5 фотографий

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Водію загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що 27 липня на Набережному шосе в Печерському районі Києва в ДТП потрапили автомобілі Kia Optima та Opel Zafira. Унаслідок ДТП пошкоджень зазнав маршрутний автобус, зокрема, задня частина транспортного засобу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також постраждала 75-річна жінка, яку затисло між сидінням та панеллю приладів у машині Opel.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-28 20:18:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин