Україна і світ

У Хмельницькому юні волонтери отримали грамоти від Валерія Залужного

10 дітей із Хмельниччини отримали грамоти від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного за сприяння Збройним Силам України в наближенні перемоги над ворогом.

Попри свій юний вік діти з перших днів широкомасштабного вторгнення виявляють велику мужність, самопожертву та неймовірну силу духу, щоб допомогти та підтримати воїнів на передовій.

Сьогодні діти замість того, щоби гратися з однолітками, просити у батьків нові іграшки, насолоджуватися дитинством шукають, як допомогти нашим захисникам. Саме вони — майбутнє нашої країни.

Грамоти юним волонтерам вручали заступник голови Хмельницької ОВА Володимир Білик та заступник начальника Хмельницького обласного ТЦК та СП підполковник Петро Кулик.

— Мені надзвичайно приємно сьогодні бути тут і бачити ваші обличчя. Мене вражає те, як ви своїми вміннями, талантами, робите все, щоб допомагати нашим військовим у їхній нелегкій боротьбі з ворогом. У книзі «Україна — це ми» будуть написані історії про кожного з вас, з фотографіями та описом ваших внесків у допомогу нашим військовим, у нашу перемогу. На сьогодні ми вже маємо історії 158 дітей, які увійдуть до книги. Бажаю вам не зупинятися, продовжувати допомагати нашій армії. А найголовніше — добре навчатися, бо ви — майбутнє нашої країни, — наголосив Володимир Білик.

Також зі словами подяки до дітей звернувся заступник начальника Хмельницького ОТЦК та СП підполковник Петро Кулик.

— Зайшовши в цей зал, я відразу помітив, наскільки юні в нас помічники. Війна в нас розпочалась ще у 2014 році, частина цих діток тоді ще не народились. І дивлячись на них, я не можу стримати емоцій, у нас росте покоління, заради якого ми повинні битися до перемоги. І я впевнений, що перемога буде за нами, — сказав Петро Кулик.

Кожен з цих дітей робить все для нашої перемоги: виготовляють і продають браслети, пишуть книги, щоб зібрати донати на ЗСУ, випікають пиріжки для наших захисників, плетуть маскувальні сітки, беруть участь у благодійних концертах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

— Щиро дякую, мені дуже приємно отримати нагороду. Але передусім я хочу подякувати нашим військовим і побажати їм удачі, швидкого повернення, Божого захисту та благословення. До речі, я дописую вже третю книгу, й знову долучатимусь до акції на підтримку військових. Тому якщо виникне потреба — звертайтеся, я з радістю допоможу нашим відважним захисникам, —  звернулася до всіх 7-річна Софія Подолянчук.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-06-06 20:18:14

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин