Україна і світ

У Тайсона будуть великі проблеми: Карл Фроч дав прогноз на реванш Усик – Ф’юрі

Фото: Getty Images

Колишній чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч висловив думку щодо реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, який відбудеться 21 грудня.

47-річний британець вважає, що шанси на перемогу у другому бою на боці Усика. Таку думку він висловив на своєму YouTube-каналі Froch on Fighting.

Фроч дав прогноз на реванш Усик – Ф’юрі

Спершу Карл Фроч порадив своєму земляку Ентоні Джошуа, який нокаутом програв іншому британцеві Даніелю Дюбуа, провести свій наступний бій проти Тайсона Ф’юрі.

На думку Карла Фроча, циганський король зазнає другої поспіль поразки в бою проти українського чемпіона у надважкій вазі.

— Джошуа варто зробити перерву. Він щойно опинився у важкому нокауті, отримав відсторонення на 28 днів. Йому потрібно почекати, взяти паузу, розслабитися і подивитися, що Тайсон Ф’юрі зробить з Олександром Усиком. Я вважаю, що в цьому бою шанси на користь Усика. Я нічого не забираю у Ф’юрі, але зважаючи на те, що я думаю, бачив і знаю, у Тайсона будуть великі проблеми, – сказав Фроч.

Своїм підписникам на каналі він запропонував уявити, що якщо Ф’юрі знову програє Усику, то його бій із Джошуа буде великим поєдинком, який завжди буде актуальним.

Фроч припустив, що бій Ф’юрі – Джошуа здатен зібрати Вемблі. І, хоча обидва боксери програли Усику, вони обидва є колишніми чемпіонами у гевівейті.

Другий бій Усик – Ф’юрі: коли

Реванш Усика та Ф’юрі відбудеться 21 грудня на Kingdom Arena в саудівському Ріяді, де проходив перший поєдинок. Для обох боксерів це буде друге очне протистояння за рік.

За контрактом, боксери не мають права проводити інші бої перед реваншем. Тому Усик — Ф’юрі 2 стане наступним поєдинком для обох.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, 18 травня Олександр Усик здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Ф’юрі. Українець завдав британцеві першої поразки в кар’єрі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-04 16:33:00