Україна і світ

У росії загострюються внутрішні суперечки, невдовзі у них почнеться війна за владу — Олексій Данілов

Невдовзі на росії почнеться війна за владу, заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.
«З учорашнього дня «відбуваються певні кадрові процеси», є внутрішні суперечки між арміями, які є в росії, усувають представників пригожина і кадирова, мається на увазі суровікін. І це тільки початок», — зазначив він.
За словами Секретаря РНБО, невдовзі «внутрішні армії» рф почнуть з’ясовувати між собою стосунки, особливо зважаючи на те, що стан здоров’я путіна стрімко погіршується.
«Насамперед це боротьба за владу. Також не треба забувати, що герасимов — керівник генерального штабу збройних сил рф, і нове призначення є підвищенням не тільки його позиції, а й взагалі ставок, які є у цій війні», — сказав Олексій Данілов.
За його словами, внутрішні суперечки у рф будуть загострюватися, і «питання тільки в тому, коли в межах садового кільця почнеться з’ясування стосунків з використанням вогнепальної зброї і БТРів».
 Секретар РНБО додав, що процес мобілізації у рф не припинявся, а репресивні дії російської влади щодо чоловіків призовного віку посилюватимуться.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-12 19:26:21