Україна і світ

У роботу запущено фільм Гаррі Поттер та Прокляте дитя

Кіностудія Warner Brothers розпочала розробку нового фільму Гаррі Поттер і Прокляте дитя. Картина буде створена за мотивами книг Джоан Роулінг, яка є творцем всесвіту про чарівників.

Щоправда, основою ляже історія з однойменної п’єси, якою розважають шанувальників Поттера з 2016 року, і цілком успішно.

За 10 років домінування на екранах франшиза про Гаррі Поттера заробила у міжнародному прокаті понад $11 млрд.

Зараз дивляться

– Зараз Warner Bros вивчають, як перенести Прокляте дитя на великий екран. Ідея цікавила компанію із моменту популярності п’єси. – заявило джерело The Sun.

Витвір могли екранізувати й раніше, але ресурси компанії йшли на створення франшизи Фантастичні тварюки.

За заявою інсайдера, розробка фільму йде повним ходом – компанія обговорює наступні кроки – наприклад, залучити головних зірок всесвіту. Йдеться про Деніела Редкліффа, але до цього ще дуже далеко.

– Усі, хто працює у світі Гаррі, хочуть, щоб Деніел повернувся, але спочатку їм потрібно погодити план кількості фільмів, перероблений сценарій та бюджет, додало джерело.

Цілком можливо, що спектакль Прокляте дитя можна буде перетворити на цілих два фільми.

Є всі шанси на повернення Редкліффа в роль Поттера – актор разом з Еммою Вотсон та Рупертом Грінтом вже встигли возз’єднатися для спеціального випуску про Гаррі на честь 20-річчя першого фільму.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-16 19:09:23