Львівський портал

У Львові з котельні зроблять готель

Управління архітектури та урбаністики Львівської міськради погодило видачу містобудівних умов та обмежень для реконструкції нежитлової будівлі колишньої котельні під готель з наземною автостоянкою на вулиці Генерала Чупринки, 130 у Львові. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Про таке рішення повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

«На цю ділянку попередньо виїжджали члени виконкому. Там запропоновано зробити трирівневий паркінг, в якому буде 49 паркомісць, що дорівнює кількості номерів в готелі», – розповів Антон Коломєйцев.

За його словами, кількість номерів готелю ще скоротиться через задання нижчої висотної відмітки. У місті були прийняті історичні регламенти, затверджені Львівською обласною військовою адміністрацією. Згідно з ними ця висотність має бути нижчою. Тож об’єкт, який є на візуалізації, насправді буде на поверх нижчим.

Висота об’єкту загалом становитиме 20 метрів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-01-06 17:40:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин