Львівський портал

У Львові обрали перевізників для дев’яти автобусних маршрутів

Нещодавно у Львові відбувся конкурс на визначення перевізників для автобусних маршрутів №55а, 56а, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 84. За результатами конкурсу, договори підпишуть з чинними перевізниками. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Згідно з рішенням конкурсної комісії, у договорах буде прописано зобов’язання для перевізників оновити рухомий склад на доступний для перевезення маломобільних пасажирів протягом року.

Львівське комунальне «АТП №1» обслуговуватиме маршрути №55а, 56а, 60, 61, 63, ПАТ «Львівське автотранспортне підприємство -14630» – маршрути №58, 59, а ТзОВ «Успіх-БМ» – маршрути №62, 84.

«У договорах саме з цими перевізниками ми прописуємо, що вони зобов’язуються впродовж року забезпечити на маршрутах транспорт, який буде пристосований для перевезення осіб з інвалідністю та маломобільних осіб. Ця умова є дуже важливою з огляду на воєнний стан, у якому живемо, і наслідки, які маємо через це. Зокрема, наші захисники і всі маломобільні особи мають мати можливість зручно і безпечно користуватися громадським транспортом», – наголосив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Він додав, що невиконання цієї умови може стати підставою для розірвання договору і пошуку іншого перевізника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-09 14:38:06