Львівський портал

У Львові кіоски «Інтерпрес» припиняють продаж та поповнення ЛеоКарт

У Львові більше не можна придбати та поповнити транспортну картку ЛеоКарт у кіосках «Інтерпрес». Для цього місто оголосило конкурс на пошук нової мережі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Компанія, яка є власником 50 кіосків, де можна було придбати або поповнити ЛеоКарт, 26 вересня оголосила про припинення продажів карток.

«У звʼязку з цією ситуацією, ми розпочали пошуки іншого партнера для реалізації нашої послуги. Зокрема розглядаємо варіанти співпраці як з мережами супермаркетів у місті, так і з державними банками. Сподіваємось, за кілька днів матимемо більше інформації», – повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Відтак, відсьогодні купити транспортну картку можна у 39 терміналах EasyPay та ще у двох туристично-інформаційних центрах: на головному вокзалі та у Ратуші.

Поповнити картки можна:

  • онлайн через офіційний вебсайт Eshop ЛеоКарт;
  • онлайн через сервіси EasyPay – застосунок і вебсайт;
  • у терміналах EasyPay – загалом 752 точок поповнення по місту, шукайте найближчий до себе – готівкою та безготівково;
  • у двох Центрах туристичної інформації на пл. Ринок у Ратуші (вхід за фонтаном Нептуна) та на пл. Двірцевій біля Головного залізничного вокзалу – безготівково.

Нагадаємо, з 11 грудня 2023 року у всьому громадському транспорті Львова стала доступною онлайн-оплата проїзду. Детальніше про все, що треба знати львів’янам про безготівкову оплату проїзду, читайте за цим посиланням.

Зазначимо, що вартість однієї поїздки в міських автобусах, трамваях та тролейбусах становить: 13 грн – при оплаті транспортною карткою ЛеоКарт, 15 грн  – при оплаті банківською картою чи пристроєм з NFC, 25 грн – при оплаті готівкою у водія та 6,5 грн – для студентів при оплаті студентською транспортною карткою ЛеоКарт.

Також 12 липня 2024 року у Львові запрацювала безоплатна пересадка у міському громадському транспорті.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне, ЛМР/Роман Балук

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-27 11:43:14