Україна і світ

У Львові дозволять Bolt та Uklon працювати під час комендантської години: які умови

Фото: Pixabay

Онлайн-сервіси таксі Bolt та Uklon відновлять свою роботу під час комендантської години. Відповідний пілотний проєкт запустять у Львові та області.

Про це повідомив керівник Львівській обласній державній адміністрації Тарас Грень під час брифінгу.

У Львові працюватиме таксі в комендантську годину

28 жовтня у Львівській ОДА відбулась презентація пілотного проєкту, що дозволить людям користуватися таксі під час комендантської години.

Тарас Грень пояснив, що для поїздок містом уночі водіям знадобиться спеціальна перепустка, яку можна отримати в комендатурі. Крім неї, таксистам потрібно мати при собі військово-облікові документи.

– Відповідальність за наявність перепустки несе як водій, так і пасажири. Окрім цього, вони несуть персональну відповідальність за наявність військово-облікових документів. Питання мобілізаційних правовідносин і відстрочок є також відповідальністю осіб, які перебувають на вулицях Львова, – додав Грень.

Пасажирам, яким необхідно скористатися таксі у нічний час, не потрібна перепустка. Це пов’язано з тим, що у комендантську годину таксі найчастіше викликають ті, кому потрібно дістатися або виїхати з залізничного вокзалу.

Після погодження всіх процедур із комендатурою, проєкт запрацює вже до кінця цього тижня. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У Львові комендантська година триває з 00:00 до 05:00 ранку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-28 18:18:25