Україна і світ

У Греції розбився транспортний літак Ан-12 української компанії Антонов – ЗМІ

У ніч проти суботи, 17 липня, неподалік грецького міста Кавала розбився транспортний літак Ан-12 української компанії Антонов, який виконував комерційний рейс із Сербії до Йорданії.

Про це повідомила Грецька корпорація телерадіомовлення (ERT). За словами очевидців, літак врізався в кукурудзяне поле біля села Палеохорі в муніципалітеті Пангай.

Служба цивільної авіації підтвердила, що, ймовірно, загорівся один з чотирьох двигунів літака. Пілот запросив аварійну посадку в аеропорту Кавали, але приземлитися не встиг.

Відомо, що у літаку було вісім людей. На місці фюзеляжу, який повністю згорів, жодних ознак життя після падіння не помітили. Зараз там проводяться рятувальні роботи.

Зв’язок з Ан-12 втратили за 16 км на захід від Кавали. Транспортний літак вилетів з Сербії до Йорданії та виконував комерційний транспортний рейс.

Як повідомляють ЗМІ, літак перевозив 12-тонний вантаж, який класифікується як небезпечний. Проте таким вантажем можуть бути не лише боєприпаси, але й акумулятори все, що може спричинити пожежу.

Джерело: EPT News 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ANTONOV Company

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-17 11:41:41