Україна і світ

Тепер дипломований артист: Melovin нарешті забрав документ про вищу освіту


Український співак Melovin, який закінчив навчання у Київській муніципальній академії музики імені Глієра ще у 2020 році, лише зараз забрав свій диплом. Принагідно він згадав, як потрапив саме до цього навчального закладу.

Melovin нарешті отримав диплом

На своїй сторінці в Instagram артист уточнив, що забрав документ про завершення академії лише вчора.

– Я один такий? Чи комусь диплом все ж знадобився? – жартома поцікавився співак у підписників.

Melovin пригадав, як його після школи не зарахували до Одеського музичного училища імені Данькевича. Артист вважає, то був знак згори.

Зараз дивляться

– Всесвіт хотів мого масштабу. Він хотів вищий музичний заклад України. Всесвіт і я хотіли Глієра. Хотіли й закінчили, – резюмував виконавець хіта Dreamer.

Співак зауважив, що тепер його точно можна назвати дипломованим артистом. Заразом він поцікавився у шанувальників, як часто їм потрібні їхні документи про вищу освіту.

Реакція мережі на Melovin з дипломом

В коментарях підписники поділилися власними історіями, повʼязаними з отриманням дипломів. Також фоловери запевнили, що й так любили творчість співака.

  • Вітаю! Зі строками отримання диплома така знайома ситуація!
  • Фух, нарешті дипломований, можна тепер купувати квиток на концерт!
  • Здобула вищу освіту 5 років тому. Закінчила універ з відзнакою. Диплом знадобився при влаштуванні на першу роботу, яка дала досвід для подальшого розвитку. Взагалі я така людина, яка любить вчитися (таке буває).
  • Ти й без диплома професіонал своєї справи, всі це знають. Проте, вітаю з отриманням документа.
  • Готова була і без диплома тебе слухати та дивитися 24/7, а тепер так взагалі. Вітаю тебе ще раз!
  • Памʼятаю як у далекому 2020-му був карантин, а ми все думали-гадали, чи зараз в тебе ті випускні іспити, чи не зараз. Навіть на сайт Глієра я заходила, читала програму випускного іспиту, питання-завдання. Було дуже цікаво! І ось нарешті твій диплом. Вітаю! На мою скромну думку це доволі важлива подія у житті!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Буває й так, що українські зірки вирішують здобути додаткову освіту. Наприклад, блогерка Монро перейшла на другий курс в інституті психології.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 15:26:00