Україна і світ

Так само поводяться терористи ІДІЛ: МЗС про зізнання Пєскова про атаки по Україні

Речник Кремля Дмитро Пєсков визнав, що атаки Росії по критичній інфраструктурі України є наслідком небажання офіційного Києва йти на переговори з Москвою.

Відповідний коментар прессекретаря президента Росії цитує російський Интерфакс.

За словами Пєскова, що ракетні удари завдаються по об’єктах інфраструктури України, які нібито “прямо або побічно мають відношення до її військового потенціалу”.

При цьому він зазначив, що відсутність світла і тепла в багатьох районах України є наслідком небажання Києва сідати за стіл переговорів.

– Небажання української сторони розв’язувати проблему, виходити на переговори, ба більше, дії української сторони щодо відмови від узгоджених розумінь тексту тощо, ось це все наслідки, і про це теж потрібно говорити, – сказав Пєсков.

У відповідь на це речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко заявив, що цією заявою у Кремлі визнали, що б’є по інфраструктурі, як держава терорист.

– Дмітрій Пєсков зізнався, що Росія знищує українську критичну інфраструктуру, щоб схилити Україну до переговорів. Так само ведуть себе терористи ІДІЛ: вбивають невинних людей, аби виконали їхні вимоги. Росія діє як держава-терористка. Заява Пєскова має відкрити очі деяким країнам, які досі вірять, що Росія прагне переговорів, – написав він.

Олег Ніколенко наголосив, що російську агресію розмовами не зупинити, а край війні можна покласти лише системами ППО, танками та РСЗВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерела: Oleg Nikolenko, Интерфакс

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-17 22:15:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин