Україна і світ

Стало відомо, хто отримає спадок Метью Перрі

Актор Метью Перрі ще 2009 року визначився, куди розподілять його статки після смерті. Тепер стало відомо, хто може претендувати на круглу суму після трагедії наприкінці 2023 року.

Хто отримає спадок Метью Перрі

Як виявилося, майже всі гроші зірки були переведені на рахунок трасту під назвою Alvy Singer Living Trust.

Вважається, що розпорядниками грошей стали батько і мати актора, а також його колишня дівчина Рейчел Данн, але це стосується суми в $1,5 млн, які залишилися на банківському рахунку актора. При цьому, раніше активи зірки оцінювалися в $120 млн, але з цією сумою не все так просто.

Зараз дивляться

Річ у тім, що понад сотню мільйонів було записано на його траст ще до смерті, а отже, тільки $1,5 млн буде розділено між родичами і дівчиною.

Адвокат, який не брав участі в розподілі коштів Метью заявив, що траст – це хороша альтернатива заповіту. З його допомогою можна приховати кількість коштів та їхній подальший розподіл. Публіка так і не дізнається, кому дістануться мільйони в підсумку.

До речі, справа про смерть Перрі продовжує обростати новими деталями. Поліція знає, що актор помер від передозування кетаміну, і тепер правоохоронні органи намагаються дізнатися, хто саме дав йому ці таблетки. У смертельному інциденті можуть звинуватити відразу кількох людей.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-05 10:00:04