Україна і світ

Сили оборони України щоденно просуваються вперед

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

«російські пропагандисти брешуть, коли кажуть, ніби цей терор проти нашої інфраструктури і людей може якось загальмувати активні дії наших військових чи створити якісь труднощі нашій обороні. Українці об’єднані і точно знають, що росія не має шансів виграти в цій війні. Наші Сили оборони отримують усе необхідне для захисту держави і щоденно — я підкреслюю: щоденно — просуваються вперед», — сказав Президент України.

Він наголосив, що непогані результати демонструють наші Повітряні Сили.

«Звичайно, у нас ще немає технічної здатності збивати 100% російських ракет і ударних дронів, — сказав Володимир Зеленський. — Поступово ми прийдемо й до цього — за допомогою наших партнерів, я впевнений. Але вже зараз більшість крилатих ракет, більшість дронів збиваємо. Тільки за першу половину цієї доби збито 20 ракет — „Калібрів“ і Х-101, також більше 10 іранських „Шахедів“».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Президент України вкотре сьогодні подякував нашим воїнам — винищувачам і зенітникам повітряних командувань «Захід», «Південь» і «Центр», а також мобільним вогневим групам усіх Сил оборони за врятовані життя наших людей і збережену інфраструктуру України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-22 23:48:18