Україна і світ

Шеннен Догерті хотіла набити татуювання на згадку про батька

Тяжкохвора актриса Шеннен Догерті зізналася, що хотіла зробити татуювання на згадку про свого батька. Однак на тлі боротьби з раком, вона не може цього зробити через великі ризики.

Шеннен Догерті хотіла набити татуювання на згадку про батька

Так, у своєму подкасті Let’s Be Clear with Shannen Doherty акторка зазначила, що хоче татуюванням зберегти пам’ять про батька, але почувається обмеженою в плані творчості через хворобу. Утім, у неї вже є кілька татуювань.

Розмовляючи про татуювання, Догерті зазначила, що вже давно мріяла зробити тату з прізвищем свого батька, який помер 2010 року. Однак, боротьба з раком може помітно ускладнитися через можливе зараження.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що в листопаді 2023 року Догерті розповіла про рак грудей 4 стадії, і тепер акторка бореться з цією серйозною недугою. І хоча знаменитість налаштована позитивно, вона вже порушувала тему свого похорону і переживань її друзів після її відходу в інший світ.

Нещодавно актриса заявила, що вже займається приготуванням на випадок своєї смерті. Зірка скорочує штат співробітників і розбирається з майном. Актриса прощається зі своїми речами, щоб полегшити своїй матері перехідний період після смерті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-17 11:06:48

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин