Україна і світ

Шахтар – Карпати: де дивитися матч чемпіонату України

Фото: Depositphotos

Зовсім скоро донецький Шахтар зіштовхнеться в боротьбі зі львівськими Карпатами. Матч відбудеться в рамках шостого туру української прем’єр-ліги, сезону 2024-2025.

Факти ICTV дізнавалися, де дивитися онлайн матч чемпіонату України Шахтар – Карпати та коли він відбудеться.

Шахтар – Карпати: коли грають

Матч чемпіонату України Шахтар – Карпати відбудеться в суботу, 14 вересня, о 18:00.

Команди зустрінуться на стадіоні Арена Львів.

Матч УПЛ Шахтар – Карпати: де дивитися

Наразі Шахтар зіграв чотири матчі та отримав шість очок, натомість Карпати провели п’ять поєдинків, але мають у своєму арсеналі п’ять очок.

Шахтар – Карпати, де дивитися матч:

  • Гра транслюватиметься на каналі УПЛ-ТВ.
  • Вболівальники зможуть насолодитися поєдинком, використовуючи Київстар ТБ, Vodafone TV, Setanta Sports, sweet.tv, Viasat.

Шахтар – Карпати: де дивитися матч та хто переможе

Гірники зіграли чотири матчі та посідають у турнірній таблиці 9 місце. Нагадаємо, що гірники отримали поразку від Полісся та Олександрії.

Карпати розташовуються на 11 місці в турнірній таблиці, яке вони завоювали, відігравши п’ять поєдинків. Цього сезону Карпати отримали лише одну перемогу в грі проти Кривбасу, з рахунком 3:0.

За результатами букмекерів, на перемогу Шахтаря ставлять 93%, впевнені в перемозі Карпат – 2% глядачів і 5% вважають, що матч закінчиться нічиєю. Це пов’язано з тим, що гірники на початку сезону втратили забагато очок, тому будуть надолужувати втрачене.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що в суботу, 14 вересня, відбудеться ще два футбольних матчі. Будуть грати Чорноморець з Інгульцем о 13:00, а також Зоря та Динамо о 15:30.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-14 11:22:08