Україна і світ

Рухаємося вперед завдяки нашим читачам: Судово-юридичній газеті 15 років

15 років тому в Україні було засновано юридичне видання – Судово-юридична газета.

Разом зі своїми читачами вона пройшла шлях від вузькоспеціалізованої газети для юристів до всеукраїнського ЗМІ, яке читають як в Україні, так і за її межами. Читачі газети – люди різного віку, професійного статусу та життєвих поглядів.

– Попри відсутність світла чи ракетні обстріли, ми щодня намагаємося створити для вас інформаційну картину дня з актуальної інформації, коментарів та авторських аналітичних матеріалів, – кажуть в газеті.

До повномасштабної війни аудиторія Судово-юридичної газети складала понад 3 млн унікальних читачів щомісяця.

Зараз дивляться

Починаючи з 24 лютого 2022 року, SUD.UA зазнавав майже щоденних кібератак. Однак це лише зміцнило команду газети та їх захист.

– Ми ні на мить не припиняли роботу для Вас, навіть зранку 24 лютого 2022 року, – зазначають в газеті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Наразі аудиторія SUD.UA повертається до довоєнних показників та складає понад 2 млн читачів на місяць. Тож вони щасливі, що їхні читачі цінують ту працю, яку журналісти та керівництво видання вкладають у кожну новину та статтю.

– За 2022 рік нам вдалося значно розширити кількість читачів у соцмережах – на нашому Telegram-каналі t.me/sudua (20,5 тис. підписників), Facebook (45 тис. підписників). Ви читаєте нас навіть в Instagram, де вас 11,7 тис.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-03 15:10:28