Львівський портал

Росіяни скинули бомби на багатоповерхівки у Харкові. Є жертви

У вівторок, 24 вересня, російські окупанти завдали ударів керованими авіабомбами по житлових багатоповерхівках у Харкові. Під завалами є люди, тому кількість жертв щоразу зростає. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, щонайменше два КАБи рашисти скинули по житлових багатоповерхівках у Салтівському районі. В один із будинків було пряме влучання, під завалами є люди.

Наразі відомо про трьох загиблих, кількість постраждалих уже зросла до 31.

Переважна більшість поранених є у стані середньої важкості, четверо – у важкому стані. Наймолодшій постраждалій 17 років, найстаршій – 87 років.

Як додав міський голова Ігор Терехов, під російською атакою опинилась й багатоповерхівка у Київському районі. Тут зруйновані з 8 по 3 поверхи.

«Будинок, по якому прийшовся удар у Київському районі, вже був обстріляний на початку війни. Його майже відремонтували, вставили усі вікна, утеплили, підготували до опалювального сезону. Ворог вдруге вдарив по ньому КАБом», – додав мер.

На місцях працюють усі служби.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-24 16:41:01