Україна і світ

Росіяни не збираються відновлювати роботу металургійних комбінатів у Маріуполі – Андрющенко

Російські військові та зрадники-колаборанти системно бомбардують Маріуполь фейками про начебто відновлення роботи металургійних комбінатів. Проте єдина мета цієї інформаційної атаки полягає у тому, що окупанти хочуть переконати металургів не їхати з міста.

Про це заявив радник міського глави Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, є декілька причин, чому відновлення роботи під час окупації не варто чекати. Серед них – відсутність сировини, стагнація ринку збуту металопродукції на території Росії та запроваджені проти РФ санкції.

– Цих причин достатньо, щоб зрозуміти, що росіяни ніколи не відновлюватимуть наші заводи. Ніколи. І продати умовним китайцям або індійцям не можуть з тих самих причин (санкції та інвестиції без шансу на повернення), – запевнив радник мера Маріуполя.

Андрющенко зауважив, що за допомогою інформаційних атак росіяни прагнуть посіяти сподівання серед маріупольців, зокрема металургів, не покидати місто, тому що окупантам потрібні робочі руки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Крім того, російські солдати зможуть демонтувати обладнання, яке використовують заводи РФ, проте не мають можливості закупити запасні частини через санкції.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-25 21:35:11