Львівський портал

Росіяни масовано обстріляли Харків та Чугуїв: є поранені, серед них – діти

У результаті нічної атаки 28 жовтня на Харків та Чугуїв постраждала 21 людина, зокрема п’ятеро дітей. У кількох районах міста пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру, передає Львівський портал.

За даними поліції Харківської області, російські війська для удару застосували керовані авіабомби та РСЗВ «Торнадо-С».

Близько о 02:00 російський КАБ влучив у дев’ятий поверх житлового будинку. Внаслідок удару постраждали семеро людей, серед них 16-річна дівчинка. До медичного закладу доставили чоловіка з уламковими пораненнями. Пошкоджене перекриття між 8 та 9 поверхом, частково зруйновані три квартири на дев’ятому поверсі, скління вікон та балкони в будинку.

Орієнтовно о 03:17 окупанти завдали ударів з РСЗВ «Торнадо-С» по Чугуєву. У результаті обстрілу спалахнула пожежа в приватному будинку. По медичну допомогу звернулися двоє людей. У них гостра реакція на стрес. Також медичної допомоги потребувала родина в іншому домоволодінні. У чоловіка уламкові поранення нижньої кінцівки склом, у жінки та чотирьох дітей – гостра реакція на стрес.

Також, за даними ДСНС, рашисти вдарили по Шевченківському та Салтівському районах Харкова. Сталися руйнації та пошкодження житлової інфраструктури.

У Чугуєві трапилась пожежа в господарчій споруді, яку оперативно ліквідували. У Холодногірському районі міста Харкова тривають аварійно-рятувальні роботи.

Загалом, за попередніми даними поранення отримала 21 людина, з них п’ятеро дітей.

За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ДСНС, Нацполіція

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-28 09:19:22