Україна і світ

Росія просуває наратив своєї готовності до переговорів – ЦПД

російські ЗМІ просувають тезу, що путін та його підлеглі високопосадовці активно підтримують ідею початку переговорного процесу із Україною. глава  федерації заявив, що росія готова чекати на мирні переговори з нашою країною та назвав це «доброю волею».

Про те, що подібні твердження – головний наратив, який сьогодні просувають російські масмедіа рф, повідомив на своїй сторінці у Facebook Центр протидії дезинформації.

Зокрема вони цитують захарову, яка стверджує, що «росія завжди з усіма підтримує діалог навіть у найскладніших ситуаціях».

− Заяви щодо переговорів звучать дуже гучно, проте росія наполягає, що переговори мають відбуватися на її умовах, – йдеться у піблікації. – Подібні заяви спрямовані на Західну аудиторію, щоб показати світу, що саме Україна не бажає припиняти війну.

Переговорним процесом росія планує призупинити бойові дії, щоб наростити військовий потенціал і продовжити окупацію України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Центр протидії дезинформації додає, що «єдина умова можливих переговорів із росією – це негайне припинення війни проти України та виведення російських військ за кордон українських територій станом на 1991 рік».

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-02 22:17:09