Україна і світ

Робота журналістів в районах бойових дій не зазнала суттєвих змін, – Ілля Євлаш

Вплив новацій із зонування роботи представників ЗМІ в районах бойових дій на професійну діяльність журналістів прокоментував начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання «Хортиця» капітан Ілля Євлаш.

— Робота в зоні відповідальності ОСУ «Хортиця» відбувається без особливих змін. Журналісти працюють так само, як і раніше. Всі вони постійно перебувають у контакті з начальниками пресслужб як підрозділів, так і оперативно-тактичних та оперативних угруповань військ. Тож працюємо згідно з планом без особливих змін, – зауважив він.

Нагадаємо, що нові умови організації роботи представників медіа в районах ведення бойових дій набули чинності згідно зі змін до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України № 73 від 03.03.2022 року «Про організацію взаємодії між Збройними Силами України, іншими складовими Сил оборони та представниками засобів масової інформації на час дії правового режиму воєнного стану».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відповідно до них передбачене визначення «червоної», «жовтої» та «зеленої» зон для перебування представників ЗМІ. Рішення про поділ на зони ухвалюють командувачі оперативно-стратегічних угруповань терміном на тиждень, тому щотижня зонування може змінюватись.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-03-22 10:00:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин