Україна і світ

РФ стала найбільш підсанкційною країною: Британія заморозила російські активи на £18 млрд

Британія заморозила російські активи на 18 мільярдів фунтів стерлінгів, що зробило Росію країною, яка перебуває під найбільшими британськими санкціями.

Про це пише Sky News.

Видання нагадало, що західні країни запровадили жорсткі санкції проти російських олігархів, компаній та тих, хто пов’язаний із Володимиром Путіним після початку повномасштабної російської війни проти України.

Управління щодо здійснення фінансових санкцій заявило, що РФ перевершила Лівію та Іран як країна, на яку було накладено найбільше британських санкцій.

Так, заморожених російських активів на 6 мільярдів фунтів більше, ніж сума, про яку повідомлялося в усіх інших британських режимах санкцій.

– Ми ввели найсуворіші санкції проти Росії, і це підриває їхню військову машину. Наш посил зрозумілий: ми не дозволимо Путіну досягти успіху в цій жорстокій війні, – сказав молодший міністр фінансів США Ендрю Гріффіт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, Британія ввела санкції щодо понад 1200 фізичних та 120 юридичних осіб у Росії, у тому числі відомих бізнесменів та політиків.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-10 15:47:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин