Україна і світ

РФ розвалиться, а Україна буде соборною: Резніков звернувся до українців

День Незалежності України – це найважливіший день в історії нашої країни. Адже за це свято Україна платить великою кількістю людської крові і життям своїх громадян.

Тому сьогодні не можна втратити шанс захистити нашу незалежність. Про це в ефірі телемарафону заявив міністр оборони Олексій Резніков. Він побажав усім поколінням українців святкувати цей день розуміючи, яку ціну за нього доводиться платити.

– У 1991 році, коли було проголошено незалежність України, ми зрозуміли, що це новий черговий етап в історії державності, доба Радянського Союзу завершена, і ми сьогодні отримаємо нові паспорти, нову валюту, нове життя. Було зрозуміло, що нам потрібно буде доводити нашим сусідам, що утворилася держава Україна, – розповів він.


Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Олексій Резніков побажав усім українцям вірити в перемогу України. Він переконаний, що наша країна здолає окупантів, а сама Росія розвалиться на окремі державні утворення.

– Ми побачимо цей розвал. Водночас Україна залишиться соборною, незалежною та єдиною державою, – додав Олексій Резніков.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-24 17:31:50