Львівський портал

РФ атакувала супутникове мовлення України

17 квітня внаслідок російської атаки на супутникове мовлення України було призупинено мовлення десятка телеканалі на супутнику Astra. Про це повідомила група 1+1 media.

У повідомленні йдеться, що відбулися чергові спроби заглушити супутникове мовлення України на транспондері Astra 4A 11766 H, де здійснюють мовлення 39 телеканалів, серед яких і власні та партнерські телеканали 1+1 media, зокрема 1+1 Україна, 1+1 Марафон, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, KVARTAL TV та інші. Наразі трансляція тимчасово призупинена до усунення проблеми..

«Від початку березня рф розпочала активне глушіння супутникового сигналу українських телеканалів на супутниках Astra4A та Hotbird13E, які належать європейським телекомунікаційним компаніям SES та Eutelsat», – йдеться в повідомленні.

28 березня відбулось масштабне зовнішнє втручання в мовлення українського ТБ на супутнику Astra4A. Проблема була оперативно вирішена, проте це не остання спроба рф заглушити контент українських телеканалів, щоб дезорієнтувати суспільство та поширити ворожі наративи, особливо на територіях, прикордонних тимчасово окупованим містам і селам.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-17 19:30:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин