Україна і світ

Радянського мотлоху на складах росіян ще достатньо, тому загроза повторних ракетних ударів залишається високою

Про це повідомив заступник начальника Управління зв’язків з громадськістю ЗС України полковник Юзеф Венскович. У зв’язку з цим він закликав громадян не втрачати пильність, дотримуватись заходів безпеки, не нехтувати повітряними загрозами та в разі оголошення тривоги негайно слідувати в укриття.

− Треба враховувати, що росія завдає удари по об’єктах критичної інфраструктури і по цивільних об’єктах. У першу чергу – по  електростанціях та житлових кварталах. Таким чином вони намагаються залякати український народ та подавити нашу волю до перемоги. Це їм ніколи не вдасться, − наголосив полковник Юзеф Венскович.

Водночас офіцер зазначив, що надходження нових систем протиповітряної оборони матиме позитивний вплив на ситуацію. Завдяки цьому спроможності як окремих підрозділів, так і загалом системи протиповітряної оборони України протидіяти ракетам будь-якого типу, літальним апаратам, зокрема й безпілотним, будуть зростати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

− Україні потрібно більше засобів та систем ППО, іншої зброї, яка дозволить нашим громадянам почувати себе в безпеці у своїх населених пунктах,  і значно наблизить нашу перемогу. Водночас посилення санкцій та подальша заборона доступу до сучасних технологій значно ускладнить росіянам виробництво нових ракет й іншої зброї, якою вони намагаються завдавати ударів по мирних об’єктах України, − наголосив заступник начальника Управління зв’язків з громадськістю ЗС України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-10 19:11:50