Україна і світ

П’яна ДТП зі Ступкою: актору хочуть дати 3 роки в’язниці

П’яна ДТП у центрі Києва з Остапом Ступкою отримала продовження – відбулося судове засідання. У його рамках прокуратура вимагала для артиста 3 роки позбавлення волі.

Як пройшов суд над Остапом Ступкою за ДТП

Відомо, що засідання відбулося 14 листопада у справі про ДТП, яка сталася 4 квітня 2023 року. У ній Ступка під дією алкоголю протаранив на своєму авто припаркований транспорт, у якому перебував чоловік. Тоді в актора виявили в крові алкоголю на 1,62 проміле за норми в 0,2 проміле.

На тлі нанесення важких травм чоловікові, прокуратура просить визнати Ступку винним у ДТП і присудити йому 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років.

Зараз дивляться

– Після виступу сторін у судових дебатах суд оголосив перерву перед останнім словом обвинуваченого, – заявили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Відомо, що наступне засідання призначено на 23 листопада 2023 року.

Нагадаємо, що після ДТП потерпілий звинуватив Ступку у брехні. Чоловік заявив, що актор йому не допомагає йому матеріально і навіть компенсацію на ремонт авто він так і не отримав. Сам же Остап спростував ці заяви і додав, що його оббрехали.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-11-14 17:16:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин