Україна і світ

Пропаганда фальсифікує реальність, повідомляючи про “масову міграцію українців у Білорусь”

Білоруська пропаганда продовжує фальсифікувати реальність, зокрема, щодо ролі РБ у повномасштабній війні Росії проти України.

Про це заявив речник глави спецслужби Польщі Станіслав Зарин у Twitter. За його словами, на сайті Білоруського прикордонного комітету опубліковано комюніке, в якому Мінськ повідомляє про нібито масову міграцію українців до РБ.

– На графіку наведені фальшиві цифри про кількість українських біженців, які виїхали до Білорусі. Згідно з інформацією про міграцію до Білорусі, сюди приїхало понад 60 тис. українців, серед яких майже 40 тис. прямували через Польщу, – зазначає він.

Білоруська пропаганда знову натякає на те, що українці, які рятуються від російської агресії, шукають притулку в РБ, сприймаючи цю країну начебто безпечнішу за країни Європейського Союзу.

У Мінську прямо вказують, що українські біженці прибули до Білорусі через країни ЄС, наголошує речник глави спецслужби Польщі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Мінськ продовжує спроби маніпулювати іміджем дій Білорусі. Зарин зазначає, що з початку війни Білорусь була втягнута в агресію, надаючи РФ зброю та територію для нападу на Україну.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-27 23:24:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин