Україна і світ

При сьогоденній інтенсивності бойових дій росіяни все гостріше відчувають «снарядний голод — Сергій Череватий

Країна-агресор ще не вичерпала свої запаси боєприпасів, але значно їх скоротила, і тому зараз вимушено бере їх у союзної кремлю білорусі, та веде перемовини про їхні поставки з іншими країнами. Це відомо з даних, які оприлюднює українська розвідка, та що сьогодні у телемарафоні «Єдині новини» вчергове підтвердив речник Східного угруповання військ Збройних Сил України полковник Сергій Череватий.

– Вони розуміють, що за такої інтенсивності бойових дій, яка практично прирівнюється до Другої світової війни, їхні запаси вже не безмежні. – Сказав Сергій Череватий. – Вони нині не можуть, як це було під час літніх боїв, гатити по всій лінії фронту 24/7, не можуть використовувати свій боєзапас вільно, не рахуючи.

До того ж, за словами речника, логістику ворога добряче ускладнили українські артилеристи. Сьогодні він вже не ризикує вивантажувати свої артилерійські склади менш ніж за 100 кілометрів від лінії зіткнення. І везти снаряди противнику тепер доводиться з дальніх регіонів росії, а це також грає нам на руку та розтягує цей процес у часі. Ну, і головне – це говорить про те, що у ворога напевне є в цьому питанні межа, до якої його вчергове підводять мужність та бойова майстерність українських воїнів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото Віктора Шевченка

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-18 20:23:33