Україна і світ

Премія HR-бренд 2022: коли відбудеться презентація номінантів та як зареєструватися

З 22 вересня по 20 жовтня відбудеться знакова подія для бізнесу та HR-спільноти –  Всеукраїнський онлайн-марафон презентацій кейсів номінантів Премії HR-бренд 2022.

Дати етеру онлайн-марафону: 22 та 29 вересня, 4, 6, 11, 13, 18 та 20 жовтня. Початок о 15:00.

Для реєстрації на Всеукраїнський онлайн-марафон кейсів номінантів Премії HR-бренд 2022 перейдіть за посиланням.

Премія HR-брендце незалежна авторитетна премія за найкращу роботу з людським капіталом, репутацією та іміджем компанії як роботодавця. 

Фокус Премії HR-бренд 2022 – як компанії перелаштували свою роботу з людьми в нових реаліях.

На онлайн-марафоні Премії HR-бренд будуть представлені 50 кейсів, номінованих на здобуття Премії, від 39 провідних компаній України. 

Номінанти Премії HR-бренд 2022:  Acino, Астарта, Ашан Україна, Агромат, Аптека низьких цін,  Ibox bank, Varus, DataArt, Дарниця, ДТЕК, G5 International, Genesis, GlobalLogic, Innovecs, Intellias, Ельдорадо.

А також EPAM, Епіцентр, Кіддісвіт, Kernel, Контінентал Фармерз Груп, Lantmannen AXA, Luxsoft, Мazars,  Міжнародна платіжна система LEO, Миронівський хлібопродукт, N-IX, Нова пошта, ОЛІС, ОККО, OTP bank,  PepsiCo Україна, ПУМБ, Ciklum, SPD-Ukraine, Syngenta, Uklon, Укрзалізниця, Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Партнери Премії HR-бренд 2022: Starlight Media, PIN-UP, Teva, Kestria, EBA, Ліга: Закон.

Цього року ключовими темами більшості проєктів, поданих на здобуття Премії, стали людиноцентричність в управлінні талантами, трансформація функції HR в умовах нових реалій, підтримка життєстійкості та продуктивності команд, трансформація корпоративної культури. 

Також приділятимуть увагу темам – як культурний код компанії допомагає вистояти в умовах війни; використання digital-технологій та автоматизація HR-процесів, нові підходи в онлайн-навчанні та розвитку працівників, залучення талановитої молоді та надання можливості світчерам почати свій шлях в ІT. 

На онлайн-марафоні Премії HR-бренд будуть представлені E-learning-проєкти року, соціальні та благодійні ініціативи, комунікаційні програми про героїчні бренди і сміливість людей. 

Програму онлайн-марафону ви може переглянути тут.

Участь в онлайн-марафоні Премії Досвід роботодавців в умовах війни: кейси номінантів Премії HR-бренд 2022 безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Після реєстрації, вам на пошту надійде посилання на прямий ефір.

Долучайтеся до події. Підтримаємо сміливих і незламних HR, які перезбирають моделі та винаходять нові інструменти.

На марафоні також розглядатимуть питання – як стратегічні партнери бізнесу тримають економічний фронт, наближаючи перемогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Інформацію про номінантів на Премію HR-бренд 2022 шукайте тут.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-20 15:57:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин