Україна і світ

Похорон Монастирського, Єніна, Лубковича: онлайн-церемонія прощання з керівництвом МВС

Сьогодні, 21 січня, у Києві прощаються з керівниками та співробітниками Міністерства внутрішніх справ (МВС), які загинули 18 січня внаслідок падіння гвинтокрила в Броварах.

За даними Міністерства внутрішніх справ, початок церемонії запланований на 11:00 у Національному центрі Український дім.

Внаслідок авіакатастрофи у Броварах загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, перший заступник Євгеній Єнін, держсекретар Юрій Лубкович, а також заступник керівника Патронатної служби Тетяна Шутяк, начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко, старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрій Маринченко та провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький.

На сайті Факти ICTV можна переглянути онлайн-трансляцію похорон Монастирського, Єніна, Лубковича та інших загиблих.

Прощання з екіпажем гвинтокрила, зокрема, командиром повітряного судна – інструктором авіаційної ескадрильї спецпризначення Олександром Василенком, пілотом цієї ескадрильї Костянтином Коваленком та бортовим механіком, прапорщиком цивільного захисту Іваном Касьяновим – відбудеться 21 січня о 13:00 у Ніжині (вертолітна площадка №4 аеродрому).

Нещодавно стало відомо, що у Броварах впав гвинтокрил з керівництвом МВС на борту. Авіакатастрофа відбулася на території дитячого садочка неподалік від багатоповерхових житлових будинків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За уточненими даними, загалом внаслідок падіння гвинтокрила у Броварах загинули 14 людей, серед яких одна дитина, а до лікарень госпіталізували 25 осіб, переважно з опіками тіла.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-21 10:00:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин