Україна і світ

«Повістка: до і після. Окремі аспекти мобілізації»: У Military Media Center започаткували дискусійний клуб

У Military Media Center  започаткували дискусійний клуб – різноформатний майданчик для обміну думками і баченнями між представниками Сил оборони України та експертами, журналістами, волонтерами, громадськими діячами.

Темою першої дискусії, що відбулася 23 лютого 2023 р., стали широко обговорювані у суспільстві мобілізаційні заходи — «Повістка: до і після. Окремі аспекти мобілізації».

Чому вповільнився добровольчий рух? Які чинники вплинули на формування суспільного уявлення про мобілізацію? Які підходи в роботі співробітників ЦТК та СП варто змінити? Як донести до українців усвідомлення, що від проактивної участі кожного залежить шлях до перемоги?

Ці та інші питання обговорювали у дискусійному клубі Military Media Center: заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр; керівник експертної групи аналізу інформаційного простору та комунікаційних загроз Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міністерства оборони України Артем Шевчук; військовослужбовець ЗСУ, письменник, фахівець з масових комунікацій Ілларіон Павлюк; психолог Орест Шупенюк, голова Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко; експерт Українського інституту майбутнього Ігор Попов; політолог аналітичного центру «Об’єднана Україна» Дмитро Левусь; правозахисник, юрист, виконавчий директор АОМС «Міжнародна асоціація малих громад» Олексій Буряченко та політичний експерт Валентин Гладких.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Military Media Center

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-25 12:24:12