Україна і світ

Погрожував пістолетом: в Україні судитимуть військового РФ за зґвалтування медсестри

В Україні судитимуть російського військового, який ґвалтував та знущався з жителів Київської області. До суду скерували обвинувальний акт проти 20-річного окупанта.

За даними Офісу генерального прокурора, після окупації населеного пункту військові РФ увірвалися на подвірʼя будинку місцевої медсестри. Вже у перші дні вони відібрали мобільні телефони у всіх мешканців села.

Чоловіка, який проживав з нею, окупанти запідозрили у співпраці з воїнами ЗСУ. Фігурант справи поставив його на коліна. Окупанти почали бити чоловіка ногами та стріляти над головою. Жінка була свідком знущань – її утримували, не даючи можливості втрутитися.

Зараз дивляться

Наступного дня той же російський військовий прийшов до будинку медсестри з її телефоном, звинувачуючи її також у співпраці із ЗСУ. Він відвів її до покинутого будинку з наміром начебто розібратися. За словами жінки, на підлозі будинку було багато використаних презервативів.

Обвинувачений зґвалтував жінку, погрожуючи вбивством чоловіка. У цей час він постійно тримав біля тіла медсестри пістолет, погрожуючи ним.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За інформацією слідства, військового 15 окремої гвардійської мотострілецької бригади ЗС РФ судитимуть у Броварському міськрайонному суді Київської області за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Його можуть посадити до в’язниці на 12 років.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-22 01:50:33

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин