Львівський портал

Після звільнення Гуменюк стала заступницею начальника управління комунікацій ОК «Південь»

Наталію Гуменюк, яка раніше обіймала посаду речниці Сил оборони Півдня, призначили заступницею начальника управління комунікацій ОК «Південь». Про це вона розповіла у коментарі «Детектору медіа».

За її словами, це призначення для неї не є новим, але конкретні дати є закритою інформацією. Вона зазначила, що тепер її повноваження включають все, що стосується комунікацій ОК «Південь».

«Два з половиною роки я була начальником Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України, а зараз я офіційно призначена на посаду заступника начальника управління комунікацій ОК “Південь”. Тут є деяка різниця, хоча б навіть у тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, а вже в межах компетенції ОК “Південь”», – додала Гуменюк.

Колишня речниця Сил оборони Півдня повідомила, що це управління створене у межах реформи комунікації в Збройних силах.

«Воно порівняно нова структура, але основне її покликання – це покращення комунікацій з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення», – зазначила пані Наталія.

Нагадаємо, 19 квітня Наталю Гуменюк звільнили з посади начальниці пресцентру Сил оборони Півдня.

Раніше понад 140 представників українських ЗМІ звернулися до вищого військового керівництва країни з вимогою замінити керівника об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталію Гуменюк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-05 16:19:13