Україна і світ

Під суд за пляшку алкоголю: зірку Флеша Езра Міллера звинувачують у крадіжці зі зломом

Актору та зірці Флеша Езрі Міллеру висунули звинувачення у крадіжці зі зломом. Чоловіка звинувачують у викраденні кількох пляшок алкоголю з дому, в якому на той момент не було господарів.

Порушення закону було зафіксовано за допомогою камер відеоспостереження. Озвучуватимуть звинувачення Езру у Верховному суді Вермонту 26 вересня.

Останні пів року Міллер постійно створює навколо себе скандали. У червні він дав притулок на ранчо у Вірджинії 25-річній дівчині з трьома її дітьми. У актора є незаконна ферма з вирощування канабісу, а також кілька одиниць вогнепальної зброї. Тоді інсайдери заявили, що однорічну дитину на ранчо було знайдено з патроном у роті.

Ще навесні його двічі заарештовували на Гаваях: один раз за хуліганство та домагання, а другий за напад. Міллер стикається з кількома звинуваченнями в насильстві з боку різних жінок по всьому світу, включаючи душіння та переслідування.

У квітні Езра кинув у дівчину стільцем, влучивши їй у чоло. І хоча потерпіла відмовилася від госпіталізації, з цього приводу велося розслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Навіть на тлі витівок головного героя кількох великих супергеройських картин Warner Bros. не поспішає відмовлятися від продовження картини Флеш. І хоча останніми роками в індустрії кіно можна спостерігати ускладнення, новий фільм має вийти у кінотеатрах 23 червня 2023 року.

Эзра Миллер
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-09 10:50:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин