Україна і світ

Під час засідання ОБСЄ Ріхард Колс послав делегацію РФ вслід за кораблем

У Відні під час парламентської асамблеї ОБСЄ делегат від Латвії Ріхард Колс послав російську делегацію услід за російським військовим кораблем, промовивши легендарну фразу українського прикордонника з острова Зміїний.

Відповідне відео із засідання асамблеї ОБСЄ опублікував сам депутат у себе в Twitter.

Він зазначив, що до ганьби, яка полягає в присутності російської делегації – санкційних військових злочинців на ОБСЄ, він може лише повторити те, що українські прикордонники красномовно висловили майже рік тому, звертаючись до конкретного російського військового корабля.

Зараз дивляться

— Ми сидимо тут, ніби нічого не сталось. Я перепрошую, але я використаю цей момент, маю послання Російській Федерації, чиї делегати сидять в цій залі. Я процитую українського прикордонника: русский военный корабль пошел на**й, — сказав делегат.

Представники країни-агресора у відповідь заявили, що присутні на асамблеї “по праву і не є слоном”. Також делегати з РФ запропонували незгодним залишити залу.

Під час виступу російської делегації більшість депутатів залишили залу на знак солідарності з Україною.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно очільник словацького МЗС Растислав Качер вилаяв прем’єра Угорщини Віктора Орбана через підтримку агресії Росії та президента РФ Володимира Путіна.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-23 17:34:10

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин