Львівський портал

Під час дощу у Львові поливали дороги

В понеділок, 5 серпня, під час дощу у Львові комунальні служби поливали дорогу. На обурення львів’ян у соцмережах відреагували у Львівській міськраді і запевнили, що водія водовоза покарають. Про це повідомляє Львівський портал.

За даними мерії, випадок стався близько 15:00 на вул. Івана Мазепи. Тут водій шляхово-ремонтного підприємства Шевченківського району віз три кубометри води, щоб заповнити резервуари протезної майстерні Першого медоб’єднання.

Однак зробивши це, залишок води, який у був цистерні, вирішив вилити на дорогу.

Заступник голови Шевченківського району Микола Бегей не став виправдовувати комунальника і запевнив, що його притягнуть до відповідальності за таке «самовільне рішення».

«Він заповнив усі резервуари, і щоб не везти залишок води назад, вирішив спустити її на дорогу. Це було самовільне рішення, яке львів’яни могли сприйняти по-різному. За це водія буде притягнуто до відповідальності. Додам лиш, що це його перший день на роботі», – сказав Микола Бегей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото зі соцмереж

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-06 11:38:42