Україна і світ

Перехоплення ГУР про низьку боєздатність армії РФ – про що говорять окупанти

Російські окупанти скаржаться на низький рівень боєздатності в армії РФ. У розмовах між собою вони називають її “картинно-демонстративною”.

Про це свідчить нове перехоплення телефонних розмов рашистів, оприлюднене Головним управлінням розвідки Міноборони України.

Судячи з розмови, путінські солдати бояться що під час наступу Збройних сил України їхня армія обвалиться “як картковий будинок”.

Зараз дивляться

– Я так і знав, що буде. Ось почнеться щось серйозне… і наша картинно-демонстративна армія впаде як картковий будиночок, – наголосив один із окупантів.

Він додав, що військовослужбовці армії РФ не вміють воювати.

– Ось почалася війна, і ніхто не знає, що робити, – заявив рашист.

Інший окупант розповів про способи ухилення від участі в повномасштабній війні проти України, якими користуються представники старшого офіцерського складу ЗС РФ.

– Сирія зараз “цвинтар” генералів. Там полковники на лейтенантських посадах, – повідомив він, додавши, що таким чином російські офіцери намагаються уникнути війни в Україні.

Як відомо, втрати Росії у повномасштабній війні проти України сягнули 127 500 вбитими. Лише протягом минулої доби українські військові ліквідували 850 окупантів.

Під час телефонних розмов російські солдати скаржаться на величезні втрати на фронті в Україні та постійні обстріли ЗСУ.

Джерело: ГУР Міноборони України

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-31 20:49:26