Україна і світ

Охорона готується захищати Путіна від перевороту, залучають магів та гіпнотизерів – The Insider

У центрі Москви ще 26 жовтня з’явилася бойова техніка та озброєні люди, що у Федеральній службі охорони (ФСО) пояснили проведенням так званих планово-тактичних навчань щодо нейтралізації загроз тероризму та захисту об’єктів вищих органів влади.

Насправді, як пише The Insider, охорона Путіна просто готується захищати диктатора від перевороту, і ці тактичні навчання – невелика частина спецзаходів на випадок переведення ФСО у режим воєнного часу.

У розпорядженні видання опинився проект секретного Плану морально-психологічного забезпечення переведення Оперативного управління ФСО з мирного на воєнний час, за реалізацію якого відповідає безпосередньо заступник директора Олександр Комов, який входить до особливо засекречених співробітників.

За даними джерела в охороні Кремля, генерал Комов, якого за очі називають “Звездочетом”, керує групою позаштатних радників, до якої входять астрологи, чорні маги та екстрасенси.

– Деякі з них були консультантами у начальника особистої охорони Єльцина Олександра Коржакова, потім наступного – Євгена Мурова, а тепер дають прогнози та поради нинішньому керівництву ФСО, – пише видання.

Тому в плані передбачено контрнавіювання, проведення політзанять, колективні походи до храму, виявлення офіцерів ФСО з нестійкою психікою та неадекватною реакцією, а також відправлення їх на лікування до госпіталю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: The Insider

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-20 14:08:07

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин