Україна і світ

Олена Фроляк про життя у війну і те, як справляється з моментами розчарування

Ведуча та головна редакторка Фактів ICTV, ведуча телемарафону Єдині новини Олена Фроляк розповіла про життя під час повномасштабної війни та періоди, коли накриває розчарування.

Олена Фроляк про моменти абсолютного розчарування

За словами Олени, їй би хотілося сказати, що за ці понад два роки її життя кардинально змінилося, але це станеться тільки тоді, коли війна закінчиться. Каже, життя йде, всі, на жаль, адаптуються і звикають.

– Як сказала героїня одного з сюжетів: Ми пом’яті, але незламні… Тож ми трохи пом’яті, втомлені, злі, але життя кардинально не змінилося. Робота, дім, діти, – зазначила Фроляк.

Зараз дивляться

Додає, бувають моменти абсолютного розчарування – накочує періодами. Але тоді вона згадує наших захисників і як їм.

– Я, напевно, як і всі українці, собі кажу, що згадай хлопців в окопах. Май совість, у тебе ще здебільшого все гаразд – ти вдома, всі живі й здорові, ти ходиш на роботу, маєш, чим зайнятися, і у відносно спокійному місті Київ. Тому так, буває, що сильно накриває, але треба триматися, – наголосила Олена.

Каже, з війною почала цінувати кожну хвилину і тепер зрозуміла, що нічого не можна відкладати. Упевнена, кожен має щось робити для перемоги.

– Хтось дуже гарно сказав, що не воюєш – працюй, не працюєш – донать, а якщо не воюєш, не працюєш і не робиш донати – хоча б мовчи. Золоті слова, – зазначила ведуча.

До слова, Олена Фроляк також розповіла, чи готовий її чоловік вступити до лав ЗСУ. За її словами, Сергій ховатися не буде і, якщо йому прийде повістка, мобілізується.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-31 18:18:51