Україна і світ

Олексій Резніков подав пропозиції кандидатур на посади заступників Міністра оборони України

Міністр оборони України Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков перед початком роботи у форматі «Рамштайн» ініціював кадрові зміни в оборонному відомстві. На посади заступників пропонується три кандидатури.

Про це він написав у Фейсбук.

«Перед тим, як зануритись у проблематику зміцнення міжнародної підтримки, кілька слів про ініційовані мною кадрові зміни у Міністерстві оборони. Ми пройшли рік в умовах широкомасштабної російської агресії. Накопичено важливий досвід, що дає підказки, як посилити Міністерство. Я запросив до команди нових людей», — йдеться в повідомленні.

Відповідно до процедури, Міністр оборони України подав на погодження Президенту України кандидатури, після цього має відбутись затвердження Урядом.

На посаду першого заступника міністра подано кандидатуру Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

«Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом», — зазначив Олексій Резніков.

На посаду заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації запрошено відомого волонтера з бекграундом у сфері ІТ, а останнім часом журналіста-документаліста Віталія Дейнегу.

«Сучасна війна потребує нових підходів. Сектор цифрового розвитку є одним з напрямків, де Україна здатна на прорив і може створювати нові стандарти для світу. Потрібен свіжий погляд, широкий кругозір та здатність інтегрувати можливості держави, бізнесу та громадського сектору», — наголосив глава оборонного відомства.

Для посилення євроінтеграційного напряму Міністр оборони України запросив на посаду заступника Міністра з питань європейської інтеграції відомого медійника Андрія Шевченка, який одночасно має успішний досвід роботи у Парламенті, а також на посаді посла України у Канаді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Комунікації з міжнародними партнерами, законотворцями та українським суспільством, впровадження у секторі оборони нових стандартів є одним з пріоритетних напрямків», — написав Олексій Резніков.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-02-14 10:43:42