Україна і світ

Олександр Положинський розповів, чим займається на службі та де зараз перебуває

Музикант та військовослужбовець Олександр Положинський розповів, чим зараз займається на службі та як почувається після двох операцій на очах.

Чим займається Олександр Положинський

Артист зізнався, що нині перебуває не на фронті, а в Києві. У межах служби Положинський веде програму на радіостанції Армія FM, де частина працівників – військовослужбовці Збройних сил України.

– Мене туди скерувало керівництво моє. Сказали: Так, йди на радіо, роби програму. Я кручу різну музику, закордонну і українську, до мене часто приходять гості, – поділився Олександр.

Також екслідер гурту Тартак розповів про операції на очах, які він переніс у березні цього року.

Зараз дивляться

Положинський мав серйозні проблеми з зором, а особливо гостро він це відчув під час виконання бойових завдань на фронті. Олександр зізнався, що результатом операцій залишився задоволений.

– Це, можна сказати, планова операція. У мене давно почалися проблеми з зором. Зараз врешті-решт завдяки тому, що я проходжу службу в Києві і отримав направлення з госпіталю, мені зробили операцію. Я дуже задоволений. Саме під час перебування на фронті і різних польових виходів я відчув незручності, пов’язані з тим, що я змушений ходити в лінзах, – сказав Положинський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-04 19:24:07