Україна і світ

Невдало розпалив багаття: Сід Вілсон зі Slipknot потрапив до лікарні


Діджей культового метал-гурту Slipknot Сід Вілсон потрапив до лікарні після серйозного нещасного випадку на своїй фермі в Айові. Музикант отримав значні опіки обличчя та рук під час спроби розпалити багаття.

Сід Вілсон зі Slipknot отримав опіки

Про інцидент повідомив сам артист у своєму Instagram. Він опублікував відео з лікарняної палати.

Вілсон продемонстрував свої травми: у нього обгоріли брови, на губах утворилися пухирі та обпекло руки. Музикант запевнив своїх шанувальників, що його стан стабільний, хоча рука тремтіла під час запису.

Зараз дивляться

 – Я буду в порядку, але дійсно отримав серйозні опіки на обличчі та руках, – додав Сід, зазначивши, що лікарі також проводять рентгенівське обстеження його грудної клітини.

У Slipknot зазначили, що зараз учасник гурту відновлюється в родинному колі та готується до виступу на фестивалі Rocklahoma, запланованому на 1 вересня.

Як почувається Сід Вілсон

Музикант вже вдома і з гумором звітує про свій стан. Зокрема каже, що його кохана Келлі Осборн відпрацьовує на ньому навички медсестри.

Келлі та Сід познайомилися у 1999 році, коли Slipknot виступали на фестивалі Ozzfest, заснованому батьком дівчини Оззі Осборном. Офіційно пара оголосила про свої стосунки у лютому 2022 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На відео видно, що руки Сіда Вілсона ще у повʼязках. Зауважимо, що під час концертів Slipknot діджей виступає в оригінальних масках, які для нього виготовляє харківський бренд Bob Basset.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 11:17:54