Україна і світ

Не вистачає зброї: в артилерійських підрозділах РФ запровадили ліміти на використання боєприпасів

В артилерійських підрозділах армії Росії вже запроваджено ліміти на використання боєприпасів через нестачу озброєння.

Про це в ефірі національного інформаційного телемарафону Єдині новини заявив керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

– Арсенали спустошені. І тут ще треба відзначити нашу артилерію, яка постійно знищує склади боєприпасів. Це стосується не лише Бердянська, а і Маріуполя, де ворог створив такий хаб боєприпасів, – зазначив він.

Дмитрашківський додав, що сьогодні в російських окупантів постало питання про переміщення зазначених складів зі зброєю та пальним, оскільки українська артилерія вже може завдати ударів по озброєнню РФ.

Зараз дивляться

– Росія відчуватиме цей голод артилерійських боєприпасів. Терорист Ігор Гіркін заявив, що для Росії питанням №1 є порох, якого зараз катастрофічно не вистачає. Будемо мати надію, що в них всього не буде вистачати найближчим часом, – додав Дмитрашківський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Водночас почастішали авіаудари росіян. За його словами, ворог активно почав застосовувати армійську та штурмову авіацію, завдаючи ударів по позиціях українських військових і мирного населення.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-18 20:09:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин