Україна і світ

Не міг їсти і пити: Настя Каменських розповіла, чому у Потапа паралізувало обличчя

Співачка Настя Каменських розповіла, чому у Потапа паралізувало обличчя. Артистка заявила, що у всьому провиною стрес, але є й інші, не менш вагомі причини.

В інтерв’ю Аліні Доротюк Настя зізналася, що її зірковий чоловік не міг їсти та пити. Сталося це в іспанії, куди співачка разом із Потапом поїхала ще до початку війни із Росією.

– У нього відібрало половину обличчя – у твоєму серці та житті війна. Переживають усі, зокрема й Олексій. Він як чоловік має триматися. Його моральний стан призвів до того, що в нього паралізувало половину обличчя, – зізналася Настя.

Артистка додала, що лікування тривало два місяці, і Потап досі відновлюється. Сам продюсер не розповідав про свою недугу – публіку налякав знімок Олексія, коли в нього буквально “попливло” обличчя. Як виявилось, шоумен застудив лицьовий нерв.

– Це було дуже страшно. Не працювала частина обличчя – не можеш їсти, пити. Здавалося, обличчя ніколи не повернеться до нормального стану. Стрес буває такої сили, що організм на нього може не реагувати. Тим паче, коли ти постійно нервуєш, і не знаєш, що буде завтра, – повідомила Настя.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Каменських зізналася, чому Потап не повернувся до України разом із нею. Як виявилося, він має важливі проекти, які він просто зобов’язаний закінчити. До того ж зараз він ще не повністю одужав.

Настя Каменских и Потап
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-29 16:08:12