Україна і світ

Назавжди 27: у бою з ворогом загинув актор Андрій Касьянов


На фронті загинув актор Дніпровського національного театру Андрій Касьянов. Йому було 27 років.

Загинув Андрій Касьянов – що відомо

Про трагічну втрату повідомили в театрі імені Шевченка, додавши, що актор загинув у бою з ворогом. Колеги військового висловили співчуття його батькам та поділилися спогадами про Андрія.

– Талановитий артист, щира і добра людина, сміливий захисник нашої держави. Повідомлення про смерть Андрія вразило всю нашу театральну родину. Ми пам’ятаємо і запам’ятаємо його, як найдостойнішу людину, – йдеться в повідомленні.

Андрій Касьянов зокрема запамʼятався глядачам в ролі грузинського художника Ніко Піросмані у виставі Мільйон червоних троянд.

Зараз дивляться

Сестра актора Ірина Комісаренко поділилася, що весь час згадує про останню зустріч з братом, який міг зробити ще так багато, якби його життя не обірвала війна.

– Талановитий актор, вірний товариш, що завжди прийде на допомогу, майстер перевтілення, мегапозитивний хлопець, з якого життя било ключем і він міг звеселити будь-кого, неймовірно різностороння та харизматична особистість… А для мене – просто братик. Наша сім’я осиротіла ще на одну людину. Тепер тобі назавжди 27. Скільки ти всього не встиг, – написала Ірина в пості-присвяті.

З початку повномасштабного вторгнення чимало митців стали на захист України у готовності пожертвувати найціннішим. Нещодавно про втрату повідомили й в Чернігівський філармонії. У Бахмутському районі загинув Володимир Опанасенко – артист балету Чернігівського українського академічного народного хору.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Дніпровський театр ім. Шевченка, Андрій Касьянов

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 10:09:08