Україна і світ

На Євробаченні 2023 року Естонію представить Alika

Естонію на Євробаченні 2023 представлятиме співачка Alika. Артистка вже прокоментувала можливість представляти свою країну у Ліверпулі.

– Подорож починається. Насправді я не маю слів, щоб описати це, але я спробую. Щороку я дивилася Євробачення і уявляла, як стоятиму там, на цій великій і красивій сцені колись. Я тільки зараз почала усвідомлювати, що моя мрія справді здійснилася. Дуже важливо мріяти про великі речі та багато працювати. Дякую за підтримку, обіймаю вас усіх та посилаю кохання! – заявила співачка.

Зірка виступить у Ліверпулі у другому півфіналі 11 травня – вона представить пісню Bridges.

Зараз дивляться

Що відомо про Alika

Аліка Мілова, відоміша як Alika — 20-річна естонська співачка, яка прославилася після участі в останньому випуску популярного музичного шоу Естонський ідол, в якому вона в підсумку виграла.

Після перемоги вона підписала контракт з Universal Music Estonia, і кожна випущена нею пісня ставала хітом у межах країни. Примітно, що пісню Bridges для Євробачення 2023 року допоміг їй написати Воутер Гарді, який також відомий величезною кількістю хітів.

Естонія на Євробаченні

Естонія брала участь у конкурсі пісні Євробачення 27 разів із 1994 року. Винятком є лише 1995 рік. Представникам цієї країни вдалося опинитися у фіналі лише 2 рази, а перемогти – лише один. Це було в 2001 році, коли Естонію представляв Танель Падар та Дейв Бентон з піснею Everybody.

Раніше стало відомо, які країни виступатимуть у фіналі Євробачення 2023. Серед учасників – країни Великої п’ятірки, які заснували конкурс, а також країна-переможець торішнього конкурсу. Точний список країн, які потраплять у фінал Євробачення, буде відомий за результатами голосування у півфіналах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-15 15:49:25