Львівський портал

На Яворівщині громаді повернули водосховище площею понад 130 га

У Яворівському районі Львівщини підприємство без жодних дозволів користувалось водосховищем площею 130 га. Відтак компанії через суд заборонили незаконно працювати, а водойму повернули громаді. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про ділянку, що розташована на території Яворівської територіальної громади. На останній розташоване водосховище загальною площею понад 130 га.

Встановлено, що підприємство тривалий час без правовстановлюючих документів використовувало водосховище для здійснення рибогосподарської діяльності, отримуючи прибуток. При цьому, не заключивши договору оренди та не сплачуючи орендну плату.

«Використання водного об’єкта із зайнятими ним землями водного фонду всупереч встановленому законодавством порядку суперечить інтересам держави у сфері ефективного і раціонального використання природних ресурсів. Реагуючи на порушення, прокуратура звернулась до Господарського суду з відповідним позовом, який задоволено в повному обсязі», – повідомили в прокуратурі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-17 15:20:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин